A Webistáról

Kik vagyunk?

Cégünket a munkánk szeretete élteti. 

Első cégünket 2017-ben hoztunk létre, NEKTEK! Hiszünk abban, hogy magánszemélyeknek, és cégeknek egyaránt tudunk segíteni, az Online jelenlét megalapításában, üzemeltetésében.

Az első cégünk, amely Webtárhelyek értékesítésével foglalkozott a Talenthosting.hu Kft.-volt. Közel 10.000 ügyfelet adtunk át az új tulajdonosnak. Viszont egy új piaci felmérés következtében úgy döntöttünk, hogy ismét piacra lépünk. Cégünk továbbá foglalkozik Szerverek üzemeltetésével, weboldalak- és web alkalmazások fejlesztésével, grafigkai elemek gyártásával is. 2010 óta foglalkozunk hirdetések elemzésével, és készítésével. Kiemelten Google Ads, Facebook, és Instagram hirdetések készítésével, és kezelésével foglalkozunk.

Értékeink

Tudjuk, hogy a Magyar piacra nehéz belépni. Nehéz igazán egyedi ötlettel előállni. Mi támogatunk Téged! Oszd meg velünk az ötleted, és ha elnyeri tetszésünket, akkor INGYEN biztosítjuk az eszközöket, hogy sikeres legyél! Számos startupot, céget, alapítványt, egyesületet támogatunk.

Környezettudatosság

Szervertermünket kizárólag megújuló energiaforrás táplálja. Napelemek hada szolgálja azt a rengeteg energiát, amely ellátja a szervereket, hálózati eszközöket, klímákat. Ezt az energiát óriás teljesítményű akkumulátorokban tároljuk. Tarts velünk ebben a projektben!